iconen_03.jpg

BIJLES & CITO

  • Bijles in rekenen, taal, studievaardigheden, technisch/begrijpend lezen en spelling

  • CITO training

  • Centrale Cito eindtoets training 

Heeft uw kind bijles nodig? Of wat extra training voor de CITO? Dan bent u hier aan het goede adres!

 

Het begint met een intake, samen met uw kind, waarbij wij gezamenlijk kijken welke vorm van ondersteuning nodig is. We analyseren de toetsresultaten van zowel de Cito toetsen als de methodegebonden toetsen (de “gewone” toetsen van school) en maken samen een plan van aanpak. Hierin wordt beschreven wat het doel van de training is en hoe we dat gaan bereiken. Wat de sterke punten zijn van uw kind en waar uw kind nog een steuntje in de rug nodig heeft.  En of het bijvoorbeeld noodzakelijk is dat er huiswerk meegegeven wordt. Zo krijgt elk kind een plan op maat. 

Bijles of Cito training draagt niet alleen bij tot het verbeteren van de schoolresultaten. Kinderen doen succeservaringen op en krijgen meer zelfvertrouwen. Het schoolplezier neemt toe en daardoor ook de bereidheid om met schoolse taken aan de slag te gaan.

 

PRIJZEN

 

Privéles 

€39 per uur voor een losse les. Betaalt u voor meerdere lessen in één keer, dan kost het €150 per maand (één lesuur per week) of €280 per maand (voor 2 lesuren per week).

Waar? Bij u thuis of in buurtcoöperatie De Eester, van Eesterenlaan 266

 

Groepsles (3 leerlingen)

Groepslessen gaan niet per enkel lesuur. U betaalt voor meerdere lessen in één keer, dat komt neer op €80 per maand (één lesuur per week) of €150 per maand (voor 2 lesuren per week).

Waar? Op zaterdag in buurtcoöperatie De Eester, van Eesterenlaan 266

 

  

HEEFT U VRAGEN?

NEEM CONTACT OP VIA