iconen_03.jpg

BIJLES & CITO

  • Bijles in rekenen, taal, studievaardigheden, technisch/begrijpend lezen en spelling

  • CITO training

  • Centrale Cito eindtoets training 

Heeft uw kind bijles nodig? Of wat extra training voor de CITO? Dan bent u hier aan het goede adres!

 

Het begint met een intake, samen met uw kind, waarbij wij gezamenlijk kijken welke vorm van ondersteuning nodig is. We analyseren de toetsresultaten van zowel de Cito toetsen als de methodegebonden toetsen (de “gewone” toetsen van school) en komen samen tot een plan van aanpak. 

Tijdens de eerste lessen wordt er gekeken naar wat uw kind al beheerst en waar ondersteuning gewenst is. Uw kind krijgt instructie en er wordt desgewenst huiswerk meegeven. Alle materialen zijn bij de lesprijs inbegrepen. 

Bijles of Cito training draagt niet alleen bij tot het verbeteren van de schoolresultaten. Kinderen doen succeservaringen op en krijgen meer zelfvertrouwen. Het schoolplezier neemt toe en daardoor ook de bereidheid om met schoolse taken aan de slag te gaan.

 

PRIJZEN

 

Privéles 

€45 per uur voor een losse les. Betaalt u voor meerdere lessen in één keer, dan kost het €170 per maand (één lesuur per week) of €300 per maand (voor 2 lesuren per week).

Waar? Bij u thuis of in buurtcoöperatie De Eester, van Eesterenlaan 266

 

Groepsles (3 leerlingen)

Groepslessen gaan niet per enkel lesuur. U betaalt voor meerdere lessen in één keer, dat komt neer op €90 per maand (één lesuur per week) of €170 per maand (voor 2 lesuren per week).

Waar? Op zaterdag in buurtcoöperatie De Eester, van Eesterenlaan 266

 

  

HEEFT U VRAGEN?

NEEM CONTACT OP VIA

iconen_06.png
iconen_08.png