iconen_coaching_09.jpg

COACHING

  • Voor kinderen die hun emoties moeilijk kunnen uiten

  • Voor pubers die met iemand anders willen sparren

  • Voor leerlingen die de lat te hoog voor zichzelf leggen 

  • Voor ouders die hun hart willen luchten en praktische tips kunnen gebruiken  

Ieder kind zit weleens wat minder lekker in z’n vel, heeft ruzie met vriendjes of vriendinnetjes of is bijvoorbeeld verdrietig om het overlijden van zijn konijn, dat hoort bij opgroeien. Dit herkent u vast. En meestal gaat zo’n periode ook vanzelf weer over. 

Wanneer verdriet, onzekerheid, perfectionisme, boosheid of bijvoorbeeld pestgedrag niet vanzelf overgaat en u niet weet hoe uw kind te helpen dan kunt u naar een kindercoach zoals Juf D. Ik help kinderen en pubers en begeleid ouders bij opvoedvragen, gedrag en de ontwikkeling van hun kind op een speelse, laagdrempelige en oplossingsgerichte manier.

 

Kindercoaching gaat uit van de nog niet bestaande én bestaande kwaliteiten van uw kind. Niet bestaande kwaliteiten worden geleerd en bestaande kwaliteiten worden uitgebreid waardoor uw kind weer lekker in zijn of haar vel komt te zitten. 

Kindercoaching is een kortdurende manier van ondersteuning en meestal na zes of acht gesprekken of sessies heeft uw kind meer inzicht in zijn gedrag en is het in staat om zichzelf te helpen. Kindercoaching zorgt ervoor dat kinderen met meer zelfinzicht en zelfvertrouwen tegemoet treden. 

PRIJS

 

€60 per 45 minuten, incl. 21% btw.

  

HEEFT U VRAGEN?

NEEM CONTACT OP VIA

iconen_06.png
iconen_08.png