jufD_foto_02.jpg

OVER JUF D.

Sinds 2010 ben ik leerkracht in het basisonderwijs. En dit doe ik met passie en plezier. Ik vind het heel bijzonder dat ik een periode naast een leerling mag staan en deze mag begeleiden naar het volgende schooljaar. Door mijn werk als kindercoach en intern begeleider zie ik hoe belangrijk het welzijn van een leerling is om tot groei te komen. Lekker in je vel zitten zorgt voor meer zelfvertrouwen, persoonlijke groei en uiteindelijk ook voor het verbeteren van schoolresultaten. Daarom pas ik ook kindercoachtechnieken toe tijdens de bijles, om groei op alle gebieden te stimuleren. 

 

Verbinding is voor mij het sleutelwoord. Door dit te creëren met kinderen, ouders en leerkrachten ontstaat er een relatie die gekenmerkt wordt door openheid en vertrouwen waardoor iedereen zich gehoord en gezien voelt. Samen vormen we een cirkel om het kind waardoor er ruimte is voor groei.

Ik werk vanuit Amsterdam. 

 

Graag tot ziens!

– Danielle Botman, juf D.

 

HEEFT U VRAGEN?

NEEM CONTACT OP VIA

iconen_06.png
iconen_08.png

REACTIES

Juf D. is de beste juf omdat ze supergoed kan uitleggen. Ze laat kinderen veel zelf doen. Ze heeft mij heel erg geholpen door mij meer zelfvertrouwen te geven. Ze is lief en grappig tegelijk. Ze heeft onze drukke klas rustig gekregen. 

lora.png

– Lora, 11 jaar

De afgelopen maanden heeft Danielle met mij en mijn 4-jarige zoon Luca gewerkt. Ze heeft mijn familie en mijn kind, d.m.v. coaching en het definiëren van doelen, geholpen om hem, en ons, voor te bereiden op de basisschool. Danielle is voor onze zoon een fantastische hulp geweest. Hij heeft zich zo snel ontwikkeld in zo’n korte tijd, en wij zijn Danielle heel erg dankbaar voor haar onvoorwaardelijke en lieve support. Ik heb gemerkt dat mijn zoons emotionele buien verminderd zijn en dat hij makkelijker en meer ontspannen communiceren over hoe hij dingen beleeft.

Dankzij juf D. is mijn zoon Yahya zelfstandiger, zelfverzekerder en een completer mens geworden. Mede daardoor zijn de schoolresultaten enorm verbeterd. Wij zijn Danielle erg dankbaar. 

fahdel.png

– Fahdel Dehimi, vader van Yahya, 13 jaar

Naast de gebruikelijke schooldingetjes heb ik van juf D. ook geleerd dat de lat niet altijd hoog hoeft te liggen en dat je altijd nieuwe dingen kan leren. Door juf D. heb ik weer plezier gekregen op school.

duuk.png

– Duuk, 12 jaar

– Christiane, ouder van Luca, 4 jaar